GRESARE SI VERIFICARI JOCURI / BATAI

Trenul de rulare si suspensia unui vehicul sunt afectate de diferite efecte, deformari, cum ar fi gaurile în asfalt, urcarea pe borduri, solicitarea sarcinii maxime, eventual depasirea acesteia.

Din cauza drumurilor noastre de proasta calitate sunt frecvente defectiunile trenului de rulare. Se recomanda verificarea si reglarea in caz de nevoie a trenului de rulare macarla 6 luni sau obligatoriu in cazul aplicarii unor anvelope noi. Daca omitem acest lucru anvelopele noastre se pot degrata rapid datorită unghiuriulor incorecte, a uzurii neuniforme şi timpurie.

Ca urmare a actiunii acestora unghiul de cadere, de fuga si de convergenta a rotilor sufera modificari. De aceea din punct de vedere al sigurantei de rulare reglarea unghiului de fuga este un factor elementar. Conducerea unui vehicul cu unghiul de fuga reglat necorespunzator este obositoare si nesigura, pentru ca pozitia volanului trebuie mereu corectata in timpul mersului. Reglajul gresit al unghiului de fuga solicita mai mult rotulele, rulmentii, elementele suspensiei, amortizoarele, afecteaza semnificativ rularea dreapta a vehiculului, totodata mareste si cheltuielile de intretinere.

Reglarea mecanismului de rulare este efectuata de catre specialistii nostri . Inainte de reglaj angajatii nostri verifica mecanismul de rulare al vehiculului si informeaza clientul despre starea acestuia.

Dacom - Service auto